Threshold: Environmental reduction pavilion

“Environmental reduction pavilion”

For the threshold, I wanted to create a space that can represent or simulation the moment of listening music. While people wear the headphone to listen the music, they will be cut out of the environment surrounding and then concentration with sound. So, that means the environment surrounding is reduced and also they immediately generated a personal space.

From my designed, I used many architectural elements to create that moment such as using many layers to control the visual of user, and reduced the relationship between inside space and the outside space. To make people cut out of the environment. And also use the
moiré effect the can be illusion effect that make movement and dynamic in the space.

Moiré effect

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: