Kindergarten

Image

Children mainly come from families who live with in the vicinity of Sukumvit area. The site located within the walking distance from Prompong station. Since the site located at the business district or downtown area, the appropriated knowledge of environmental technology in order to find the solution of living in the city center is a concern. The creative link in architectural design language between an indoor and outdoor space is an important base to support the learning atmosphere for children.

From the kindergarten, I have designed and divided the space to make the sense of community. The surface in the front as a transition to access into the building. When the children come to the kindergarten they have to go to the second floor and then they can see overall space, many type of activity, many people below them.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: